Sunday, May 1, 2011

Äntligen här..





Efter en långsam söndagsförmiddag med jogg runt berget, inköpsrunda för mat och öl, samt packning av en stor kappsäck med sådant vi inte behöver kom de äntligen!! Timmarna segade sig fram, men strax före två låste vakten upp bilgrinden så alla våra dammiga och omskakade barn kunde släppas ut till oss. Plus Sophia med liten böna i magen, och Kajsa direkt från Malaysia. Tänk vad fantastiskt att sitta här i middagshettan på lilla verandan och äta lunch, gå och vila en liten stund och sedan ta långa promenaden runt berget och hälsa på alla de små förundrade barnen i hyddorna. Vi väckte en viss uppmärksamhet och munterhet med våra kameror och vattenflaskor. På tal om vatten är det faktiskt slut i den stora reservoaren uppe på berget, trots att vi nu närmar oss slutet på den så kallade regnperioden. Det blåste en hel del i eftermiddag, och vi såg regnbyar på håll, men som vanligt kom inte något över oss. Hur ska de klara sig ända till november då de korta regnen ska komma??

Promenaden avslutades med en kall öl hos Stephen och Florens familj, som väntat på oss, med alla sina döttrar hemma. Vi hade en mycket annorlunda och rolig stund hos dem med lite sång, presentation av oss själva, samt fotograferande.Sen gick vi hem i det becksvarta med ficklampor, skådade stjärnhimlen med Södra korset i ena änden på Vintergatan (milky way) och en uppånerpåvänd Karlavagnen i den andra änden.

Sedan kycklingmiddag med sukumawiki, och fruktsallad som vanligt. Erika hade med en påse påskgodis från Sommargott på Smögen , smaskens!

Nu sover snart alla väldigt gott med lite svaga ljud av cikador, inne i sina myggnät.Det känns skönt att vara alla tillsammans (även om vi saknar lilla Stella, vi har sett en massa bilder på hur bra hon har det hos mormor och morfar i Berga)

No comments:

Post a Comment